trinedm

Profil

Fra min stald lige i udkanten af Aarhus driver jeg professionel træning af islandske heste, samt undervisning. Siden jeg som 16-årig tog til Island for at arbejde, har jeg taget heste i træning, undervist og konkurreret på højt plan i både Island, Tyskland, Norge – og siden 2008 i Danmark. Jeg har været udtaget til det danske landshold mange gange, og har de sidste mange år været en fast del af det danske Elite A hold.

 

Jeg er blandt andet meget inspireret af den dygtige portugisiske underviser Júlio Borba, som jeg igennem de sidste mange år har haft som kyndig sparringspartner og fået fast undervisning af.

 

I min træning af både egne og andres heste lægger jeg stor vægt på at udvikle en veluddannet, positiv og harmonisk hest, der svarer let for hjælperne. Jeg træner altid alle heste selv, og har kun et begrænset antal, da det er vigtigt for mig at have tid til den enkelte hest.

 

Med en forståelse for den enkelte hests muligheder og begrænsninger ønsker jeg gennem god og velovervejet grundridning at bygge hesten op, så den kan bruge sig selv korrekt og dermed er en fornøjelse at ride. Denne tilgang har bl.a. resulteret i, at jeg til adskillige stævner er blevet tildelt en “Feather Prize” for god og harmonisk ridning, herunder udnævnt af det Internationale islandshesteforbund FEIF til “Good and Harmonious Rider 2013”, på baggrund af særligt gode og harmoniske præstationer på konkurrencebanerne.

 

Udover den daglige træning af hestene i stalden bruger jeg også en del tid på at undervise ryttere i både ind- og udland. Det er muligt at komme til en individuel undervisningslektion hos mig i Aarhus og ved samling af en større grupper kan jeg også bookes til weekendkurser.

UDPLUK AF RESULTATER

Result_2
Result_1
Result_4
Result_3